11/07/2011

ΚΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ!

Αυτό κι αν ήταν street poker! Χίλια ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συγχαρητήρια σε όσους άντεξαν στην μπρουτάλ ανηφόρα του Ασκληπιείου. Για άλλη μια φορά το μήνυμα είναι ότι υπάρχουμε και διεκδικούμε τον χώρο μας στους δρόμους αυτής της πόλης. Η συμμετοχή και όχι η επίδοση είναι αυτό που σε κάνει λόκαλ hero. 

Και κάθε φορά μας εκπλήσεις!

Σε λίγες μέρες φωτογραφίες και κατάταξη.
 



4 comments:

  1. και μεις ευχαριστουμε που μας δινετε την ευκαιρια να γουσταρουμε έτσι. Η αίσθηση της εκκίνησης στα πρωτα χιλιόμετρα της διαδρομής είναι απίστευτη. Βλέπεις τον τρόμο στα μάτια των οδηγών των αυτοκινήτων και γουστάρεις. ΑΥτό είναι το alleycat

    ReplyDelete
  2. φωτογραφίες μου:

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.167616663305432.38990.100001712998362&l=a272d7a8e2

    -pete-

    ReplyDelete
  3. ..καμμενο χαρτι με φωναζουν οι φιλοι , που με τετοια τυχη ,σαμπρελα δεν θα μεινει ..

    http://imageshack.us/photo/my-images/600/kammenoxarti.jpg/

    Ξεκινησα με 5 σαμπρελες (3 ανταλλακτικες) και κατεληξα με 4 κλαταρισματα.. οποτε εκανα kenda φουλ του γκαντεμη φουιτ στον ασσο !

    Παρολα αυτα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ το ALLEYCAT για αλλη μια φορα!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Μπραβο ρε παιδια,σε ολους τους συμμετοχοντες του χθεσινου alleycat....πραγματικα με συγκινησατε παρα πολυ,γιατι αν και θεωρητικα ηταν ατομικη προσπαθεια,δεν μπορω να αγνοησω την ενθαρυνση απο ολους σας και ιδιαιτερα σε εκεινη την δυσκολη αναβαση στο πανοραμα της Βουλας....ξερετε εκει προς το νεκροταφειο...!!! Αυτοι που γυρναγαν εμψυχωναν ολους εμας που ακομα ανεβαιναμε και ανεβαιναμε...ασε το αλλο,που σου ελεγαν που ειναι το σημειο ελεγχου.
    Προσωπικα ομως θα ηθελα να ευχαριστησω δυο φιλαρακια,τον Γιωργο Καρβελα και τον Σπυρο Παπασωτηριου,γιατι με μαζεψαν και μου εδειξαν την σωστη διαδρομη....!!!!
    Αχ,τι να πω,οτι ολα ηταν αψογα? αφου ηταν....
    οτι ριξαμε τρελο γελιο? και αυτο ισχυει...οτι θα ηθελα να το ξανακανω? εεεεε αυτο εννοειται.

    Ελενα Ανθη

    ReplyDelete