10/02/2011

ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΜΕΡΕΣ


εξεγέρσεις στην Β. Αφρική (κλικ), "ταραχές" στην Αϊτή (κλικ), διαδηλώσεις στην Λιθουανία και στη Β. Κύπρο (κλικ και κλικ), χαμός στην Κερατέα (κλικ και κλικ), στρατιωτικός νόμος στις Σέρρες (κλικ), γιατροί και φαρμακοποιοί στους δρόμους (κλικ), ετοιμάζεται και ο στρατός όπως μας εξηγεί ο μάστορας από το ΝΑΤΟ (κλικ), ο Παναγόπουλος άφαντος (κλικ), οι μπάτσοι πυροβολούν (κλικ), συλλαμβάνουν ¨τσαμπατζήδες" (κλικ), προφυλακίζουν τη Φαίη Μαγιερ (κλικ), βγαίνουν περιπολίες με ποδήλατα (αμυράς) και επικυρρήσουν τον Παλαιοκώστα (κλικ), οι μετανάστες της Νομικής σταματάνε και την λήψη τσαγιού (κλικ), οι Anonymous περνάνε στην αντεπίθεση (κλικ) και ο δήμος "υιοθετεί" το αναπαυτήριο του Πικιώνη στου Λουμπαρδιάρη (αμυράς).

είμαστε ακόμη στα μισά του Φλεβάρη και είμαστε ήδη σίγουροι:
αν μη τι άλλο, αυτή τη χρονιά δεν θα βαρεθούμε!

reclaim public space

9 comments:

  1. Βρέθηκε ο Παναγόπουλος, έκανε και δήλωση:
    http://antistachef.files.wordpress.com/2011/02/bingiannis.jpg

    ReplyDelete
  2. λοκαλ ο λαικισμος σου ειναι ανευ προηγουμενου. λυπαμαι. αυτη ειναι η τελευταια φορα που μπαινω στο site. προπαγανδα, ευκολη επαναστασεολογια, κατηγοριες απο τη θεση του απυροβλητου..

    ο παλαιοκωστας ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, η εξεγρση στην αιγυπτο γινεται απο οργανωμενους φονταμενταλιστες που αυριο θα στειλουν σε θαλαμους αεριων καθε μη θρησκευτικα φανατισμενοαντιφρονουντα, οι μεταναστες της νομικης κατελυσαν με το ετσι θελω το ασυλο οσο οι αριστεροι τουε εκμεταλευονται αισχρα.

    ειστε τραγικοι και ανευθυνοι.

    ReplyDelete
  3. και δεν υπαρχει ΒΟΡΕΙΑ κυπρος. ετσι λενε οι φασιστες τουρκοι το κομματι που εχουν καταλαβει και οπου παραβιαζονται βασικα ανθρωπινα δικαιωματα εδω και 40 χρονια! διαβαστε 2 σελιδες ιστοριας πριν προσβαλετε εναν ολοκληρο λαο!

    ReplyDelete
  4. παρ' όλο που προφανώς δεν θα διαβάσεις ποτέ αυτό το comment, μιας που δεν θα ξαναμπείς ποτέ σ' αυτό το blog, οφείλω να σου πω ότι το γεγονός ότι κάποιος έχει διαφορετική άποψη από τη δική σου δεν τον καθιστά λαϊκιστή, αδιάβαστο και ανιστόρητο.
    lou

    ReplyDelete
  5. εγώ πιστεύω ότι ο Παλαιοκώστας είναι καλλιτέχνης!

    μάκης

    ReplyDelete
  6. καταληψη της νομικης δεν υπηρξε ποτε.

    ReplyDelete
  7. και επίσης είναι απαράδεκτο το σουβλάκι χωρίς κρέας να κοστίζει ενάμιση ευρώ!

    ReplyDelete
  8. πρώτον, σαν ομάδα λόκαλ/athens μας ενδιαφέρει να υπάρχει κόσμος που διαβάζει το blog και τις απόψεις μας - όχι όμως για να τις παίρνει ως ευαγγέλιο αλλά για να γίνεται μια μίξη ιδεών προς το καλύτερο.

    η "απειλή" του δεν-ξαναμπαίνω-στο-μπλογκ πέφτει σε κουφά αυτιά. πάλι, όχι επειδή είμαστε υπερόπτες και στα αρχίδια μας αλλά επειδή η αιτία είναι ο φόβος του "απειλούντα" να βγει από τα στεγανά του και να συζητήσει 2 πράγματα. προτιμάει να απέχει από τον διάλογο προκειμένου να μη χρειαστεί να αμφιβάλλει για αυτά που πιστεύει.

    εμείς πάλι ως ομάδα βρισκόμαστε σε ένα καθεστώς μόνιμης αμφιβολίας: δοκιμάζουμε τις απόψεις μας, επαναξιολογούμε τα πιστεύω μας και δεν κρυβόμαστε πίσω από τείχη φόβου. αυτός είναι ο τρόπος μας να μαθαίνουμε και να μην είμαστε συντηρητικοί.

    στο προκείμενο τώρα και γιατί είναι δίκαιη η παραπάνω κριτική:
    α) ενοχλήθηκες από μια απλή παράθεση γεγονότων
    β) μας κατηγόρησες για λαϊκισμό χωρίς διαλυτικά
    γ) ο Παλαιοκώστας έχει κλέψει 10 τράπεζες, έχει δραπετεύσει 2 φορές από τη φυλακή με ελικόπτερο και δεν έχει κάνει κακό σε άνθρωπο. σε εμάς φαίνεται λίγο γελοίο να επικυρήσσεται για 1 μύριο ένας ληστής τραπεζών. εσύ για κάποιον λόγο θίγεσαι.
    δ) η άποψή σου για την Αίγυπτο είναι πασιφανώς προκατάληψη
    ε) τι είναι "αριστεροί τούε";; σαν φυλή στην Ινδοκίνα ακούγεται...
    στ) είναι να αναρωτιέται κανείς αν αξίζει σοβαρή συζήτηση με κάποιον που είπε τη φράση "δεν υπάρχει βόρεια Κύπρος". ξέρεις, είναι κάπως σαν να λες "αυτός ο μαγνήτης έχει μόνο νότιο πόλο".

    φακ σέηκς μαν!
    μπορεί στο κάτω κάτω να διαφωνούμε αλλά πού είναι το χιούμορ σου τουλάχιστον;

    ReplyDelete
  9. kagelo oloi e, de pa na kanei kamia bolta k apo allou na kseskasei o a(n)8rwpas

    e, 8a er8ei pisw gia to giasemi mas..

    (by the way, AKOMA K EGLHMATIAS o palaiokwstas einai pio h8ikos -kai apotelesmatikos!- apo allous.. Kai STANTAR den einai tromokraths pou pa na baftistei teleutaia to paidi)

    xioumor kai anwterothta se autous pou aksizoun.

    Aporw Kagelarie an strabwses me to post h me kati allo apo prin!

    ReplyDelete