28/10/2013

TO TΕΛΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ












8 comments:

  1. 3eroume ta apotelesmata?

    ReplyDelete
  2. Σαφέστατο το πολιτικό υπονοούμενο, αυτών που έβγαλαν τη διαδρομή, για τον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο για τα σοβιέτ. Επιλογή ικανή να κάνει τον σταλινικό, ελευθεριακό!

    Ωραία ήταν, αν και ο άξονας της Κηφισίας δεν έδινε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας στο πόσο καλά γνωρίζουμε τις αφανείς διαδρομές της πόλης.

    Μικρό φάουλ ο τερματισμός σε μπαρ μία περιοχής ήδη «επιβαρυμένης» από τη βιομηχανία της διασκέδασης και με τους κατοίκους να διατηρούν ανοιχτούς λογαριασμούς με την μαφιόζικη εκδοχή της.

    Β.

    ReplyDelete
  3. Δε χρειαζοταν να ανεβοκατεβουμε την Κηφισιας 2 φορες. Θα μπορουσε η πρεσβεια της αλβανιας να ειναι μετα της Ρωσιας και να υπηρχε και ενα ακομα σημειο καπου αλλου ωστε να βγουν τα ιδια χλμ περιπου

    Η ανηφορα στο Ψυχικο ολα τα λεφτα!! Γατακια με περασατε στην ευθεια αλλα στην ανηφορα το πειρατε στο χερι και με βλεπατε να σας περναω...:)

    Οποιος κανει το επομενο alley να εχει στο μυαλο του το εξης απλο: το πρωτο check να μην ειναι κοντα στην αφετηρια ετσι ωστε να εχουν δημιουργηθει διαφορες κ να μην υπαρχει το... ξεκατινιασμα που παρατηρειτε καθε φορα

    ReplyDelete
  4. @B: Συγχαρητήρια! Είσαι ο πρώτος που έπιασε το... κρυφό υπονοούμενο για τα σοβιέτ - πριν ακόμη το καταλάβουμε κι εμείς οι ίδιοι!

    Όσο για το "φάουλ" με τον τερματισμό, απολύτως κατανοητό το σχόλιο. Εξάλλου, η κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη όταν γίνεται με επιχειρήματα και χωρίς καφρίλες. Θα το συζητήσουμε και (μάλλον) θα επανέλθουμε σχετικά...

    * * *

    @Anonymous: διάβασε το σχόλιο του Β. παραπάνω για την (πολιτική) ανάλυση του ματς και την αιτιολόγηση της διαδρομής.

    Επίσης, μια φιλική παρατήρηση: όταν κάποιος διοργανώνει κάτι μη-εμπορικό και από την καλή του την καρδιά, είναι καλό κι ευγενικό η κριτική επί της διοργάνωσης να γίνεται με σεβασμό. Οι νουθεσίες και οι οδηγίες που διαβάζονται σαν εντολές αφήνουν άσχημη γεύση. Νόου όφενς οφκώρς!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πολυ καλο το κονσεπτ του αγωνα και πολυ εξυπνο.
      Το σχολιο μου για το ανεβοκατεβασμα της Κηφισιας ηταν καλοπροαιρετο, απλα πιστευα οτι μπορουσε να υπαρχει και καποιο αλλο σημειο στην Αθηνα που να εξυπηρετει το ιδιο κονσεπτ.
      Οσο αναφορα το πρωτο check ειναι παρατηρηση που εχω κανει σε ολα τα alley που εχω λαβει μερος. Σκεφτητε το λιγο.. δεν ειναι λογικο?
      Φιλικα παντα και χωρις καμια διαθεση για "εντολες"

      Delete
  5. @anonymous
    όσον αφορά την επιλογή του μπαρ, θα διαφωνίσουμε.
    το θείο Τραγί είναι μια επιχείρηση η οποία λειτουργεί με αμεσοδημοκρατικό χαρακτήρα Γενικής Συνέλευσης μεταξύ 11 ατόμων. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό πείραμα αυτό περισσότερο ίσως για κάποιούς από την ομάδα απ ότι οι "ελεύθεροι χώροι", τους οποίους σεβόμαστε και στηρίζουμε παντα. Αλλά τι γίνεται όταν οι επιχειρήσεις δουελύουν οριζόντια? Δεν είναι αυτό ένα είδος αυτοοργάνωσης? τροφή για σκέψη...

    ReplyDelete
  6. Ανοίγετε ένα πολύ μεγάλο θέμα παιδιά για τα συνεργατικά μαγαζιά το οποίο δεν νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος τόπος να το συζητήσουμε. Απλά μία επιπλέον σκέψη, ακόμη και τα συνεργατικά μπαρ δεν αποτελούν κάποιες "νησίδες", αλλά έρχονται σα συνέχεια σε μία ήδη διαμορφωθείσα κατάσταση σε μία γειτονιά. Και ο τρόπος εσωτερικής οργάνωσής τους δεν τα νοηματοδοτεί σα κάτι διαφορετικό για αυτούς που ζουν τη γειτονιά και δεν βρίσκονται εκεί σαν πελάτες ή σαν μαγαζάτορες.

    Η περαιτέρω συζήτηση θα με ανάγκαζε να συγκεκριμενοποιήσω σε παραδείγματα για να στηρίξω τα επιχειρήματά μου, αλλά δεν θέλω ούτε να κάνω διαφήμιση ούτε και δυσφήμιση σε μαγαζιά (γι' αυτό άλλωστε δεν ανέφερα ούτε τη γειτονιά, ούτε το όνομα του μπαρ στο αρχικό σχόλιο).

    Θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε με καμιά μπύρα σε μία από τις πλατείες της γειτονιάς και νομίζω ότι θα κερδίσουμε πράγματα εκατέρωθεν.

    Τα φιλιά μου

    Β.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεκτές οι παρατηρήσεις σου και εν μέρη αρκετοί από εμάς να συμφωνούν. Η περιοχή όντως έχει θέμα όπως και άλλες στο παρελθόν, γκάζι-ψυρρή-παραλία, το θέμα με τα μπαρ είναι μεγάλο και από την μεριά μας θα θέλαμε να αναδείξουμε αυτές τις προσπάθειες που είναι αξιόλογες έστω μόνο σε κάποιο σημείο, σημαντικό κατ εμάς.

      Delete