05/01/2012

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΑΠΑLLEYCAT 7/1/2012

Kαι σαν να μην έφτανε το τελευταίο race εδώ στην Αθήνα, έρχεται και το "αδερφάκι" του στην Θεσσαλονίκη!
Μας χαροποιεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι μια ιδιαίτερη παρέα, ανεξάρτητη, χωρίς ανταγωνιστικό στοιχείο ξεκινάει το alleycat στην Θεσσαλονίκη.

Στο ίδιο πνεύμα με αυτό της ομάδας λόκαλ/athens "χωρίς άδεια, χωρίς χορηγό, χωρίς βενζίνη" τα παιδιά οργανώνουν ένα θεματικό race με θέμα τα Θεοφάνεια (!).

Όσοι ταξιδέψουν από Αθήνα, καλή επιτυχία (!), καλή επιτυχία όμως και στον Ηλία, Orto και όσους αγωνίζονται για τον σύγχρονο αστικό ποδηλατικό σουρεαλισμό στην Θεσσαλονίκη.

Καλή αρχή παιδιά!


Ο πρώτος αστικός ποδηλατικός αγώνας διοργανώνεται στην Θεσσαλονίκη μα φυσικά απο την πρωτοπόρα εκκλησία,στα Πλαίσια της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής Θεοφάνια!
Συγκεκριμένα: μαζευόμαστε στον Προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου για να συμμετέχουμε κ να βροντοφωνάξουμε ένα ΟΧΙ στο 666… ε να τρέξουμε σαν διάολοι μέσα στην πόλη κ να διεκδικήσουμε τον τίτλο του πιο Παπαλητόγατου!
Νικητές θα είναι αυτός που θα περάσει απο όλα τα σημεία της διαδρομής κ τερματίσει πρώτος & αυτός που θα μαζέψει τούς περισσοτέρους τίμιους σταυρούς περνώντας πρώτος από τα περισσότερα Checkpoints.
Τις λεπτομέριες θα τις μάθεις μόλις δηλώσεις το όνομα-ψευδόνημο σου στην εκκίνηση κ συνεισφέρεις το τρομερό κ φιλεύσπλαχνο ποσό των 2€ (δυο €υρώ) για την οικονομική προσφορά αποφυλάκισης του αδερφού και ηγούμενου ΕΦΡΑΙΜ.
Δηλώνουμε πως την ευθύνη για την συμμετοχή την έχει αποκλειστικά ο αναβάτης, κανείς δεν προτρέπεται να παραβεί τον Κ.Ο.Κ και η χρήση ΚΡΑΝΟΥΣ επιθυμητή.
Για τις Αμαρτίες σας θα τιμωρηθείσα από τον Ύψιστο
facebook event εδώ
Θα ακολουθήσει μίνι party στο σημείο τερματισμού
Bring your own drinks plz

6 comments:

  1. ok tora 8a anevasete tin katataksh?

    ReplyDelete
  2. Ποιος έχει την κατάταξη?

    http://www.flickr.com/photos/30486956@N06/6589881497/in/set-72157628610208805/lightbox/

    ReplyDelete
  3. emas rwtate poios thn exei? kala mas doulevete? ekei den fainete oute to 1/4!

    ReplyDelete
  4. Ena mina meta den mporei kapoios na valei ton kwlo tou se mia karekla gia 5 lepta kai na antigrafei apo to kwloxarto sto blog 50 onomata?
    gtp pali

    ReplyDelete
  5. Ρε συ μαν, σου έσκασε το μπίου? Κούλαρε, ο Χειμωνέτος βγήκε πρώτος.

    ReplyDelete
  6. 1. Χειμωνέτος
    2. Βολικάκης
    3. Bauges
    4. Marky Mark
    5. Μάρκος Βαμβακάρης
    6. Bruce Lee
    7. Jackie Chan
    8. Arnold Ζβαρτσενέγκερ
    9. Συλβέστερ Σταλόνε (νικητής στις καρδιές μας)
    10. Ιάννις Ξενάκις

    ReplyDelete