17/09/2011

...ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ!

και όχι, δεν λέμε για τιμόνια πάλι!


Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και τα αυτιά σου τεντωμένα: φτάνει το τέλος του "τέλους της ιστορίας" και άσε τον Φουκουγιάμα να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. Γιατί σήμερα, ο "τοίχος" αλλάζει αφεντικό - έστω και για μία ημέρα! Οι νεοϋορκέζοι σε ένα αναπάντεχο crossover Tahrir/indignados καλούν σε κατάληψη της Wall Street. Ο συμβολισμός χτυπάει κόκκινο (χα!) καθώς όλα τα ζωντανά κινήματα αντίστασης του καιρού μας ενώνονται σε ένα χτύπημα μέσα στην καρδιά του κτήνους. Με μπόλικο θράσος, οι ίδιοι οι διαμαρτυρόμενοι ρωτάνε "αν είσαι έτοιμος για μια στιγμή Tahrir" βάζοντας από μόνοι τους τον πήχη των επιδιώξεων στα ψηλά ράφια.


Σήμερα το μεσημέρι θα συναντηθούν στο άγαλμα του ταύρου που στρατηγικά τοποθετημένος, σηματοδοτεί διττά τον αισιόδοξο οικονομισμό των αγορών αλλά και την δύναμη του αμερικάνικου λαού και θα προσπαθήσουν να ρίξουν την ζυγαριά στην δεύτερη ερμηνεία παίρνοντας την ζωή τους στα χέρια τους. Το πρόγραμμα έχει απ' όλα: κατάληψη, σκηνές, μουσικές, μπάτσους, συλλήψεις και ότι μπορεί να οδηγήσει σε ένα φαντασμαγορικό ξεφάντωμα στο καπιταλιστικό εξάμβλωμα του Λόουα(ρ) Μανχάτταν.

Όλοι τους με ένα κοινό
ανήκουν στο 99% που δεν ανέχεται άλλο την απληστία του 1%.

Όλοι τους με έναν στόχο

συμμετέχουν


χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης

3 comments:

  1. Δυστυχώς, δεν πραγματοποιήθηκε κάτι δυναμικό.

    Η προσέλευση του κόσμου δεν φαίνεται να ήταν η αναμενόμενη, οι σκηνές δεν στήθηκαν λόγο αποκλεισμού της περιοχής από την αστυνομία.

    Σκούρα τα πράγματα dudes...

    ReplyDelete
  2. just for the record:
    http://bit.ly/o76lrl

    ReplyDelete
  3. είναι θετικό το γεγονός ότι οι συγκεντρώσεις συνεχίζονται για 10η μέρα..
    Check εδώ.
    H αστυνομία έχει ανεβάσει αισθητά τους τόνους καταστολής.

    ReplyDelete