09/06/2011

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ: ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ

 Το Καταραμένο Σύνδρομο σταμάτησε να υπάρχει αυτή την εβδομάδα. Άλλη μια κολλεκτίβα αφήνει τις δυνάμεις της να ανασυνδεθούν στο μέλλον. Κρίμα. Το ΚΣ διοργάνωσε πολλές εξαιρετικές συναυλίες DIY μακρυά από τα φώτα και τα "εμπορικά μπίζνες σ^$#α". Πάνω από όλα όμως αυτό που μετράει ακόμα και στις δύσκολες εποχές είναι το όραμα μιας άλλης πραγματικότητας, αυτής που θα έχουμε φτιάξει μόνοι μας.

Αυτό να κρατήσετε παιδιά!

"Μετά λύπης ανακοινώνουμε: το Καταραμένο Σύνδρομο απεβίωσε έπειτα από απόφαση των μελών του. Ενδέχεται να αναστηθεί στο μέλλον, στα ίδια ή σε άλλα μέρη, με το ίδιο ή με άλλο όνομα. Όσοι θέλετε να βλέπετε συναυλίες, αρχίστε να τις στήνετε μόνοι σας. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ "


\m/   K/S   \\//

Για το Καραραμένο Σύνδρομο κάνε κλικ εδώ.



3 comments:

  1. ακροδεξιοί και επιτροπές μεταφερόμενων «κατοίκων», με τις ευλογίες των ΔΙΑΣ, προσπαθούν πλέον να «εδραιωθούν» στην περιοχή πέριξ της πλατείας Βικτωρίας καθώς και προς Ομόνοια μεριά δημιουργώντας ένα κλίμα απόλυτης τρομοκρατίας στο κέντρο.

    Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, το να προσπαθεί κανείς να είναι δημιουργικός, ανεξάρτητος και ανοιχτός στην κοινωνία συνεπάγεται πολύ ρίσκο και απαιτεί διάθεση για σύγκρουση.

    Καλή τύχη σε όσους φεύγουν (ΚΣ)
    Καλό κουράγιο σε όσους μένουν (Villa)

    ReplyDelete
  2. Είναι γνωστή η φάση που παίζει εκεί με τα φασιστοειδή και τους ΔΙΑΣ! Ατυχία παιδιά και η συγκηρία δεν βοηθάει....

    Πάντως πρέπει να επαναληφθεί μια τέτοια προσπάθεια. Κάπως κάτω από τις δυσκολίες της εποχής πρέπει να υπάρξει ανεξάρτητη δημιουργία....

    Για το καλό της πόλης, η εμείς ή αυτοί!

    ReplyDelete
  3. Είναι κρίμα να υποκιπτουμε στους τραμπουκισμους των φασιστών...
    Κρίμα γιατί ότι καλό live (diy) είχε παίξει τα τελευταία χρόνια είχε παίξει από τα παιδιά...κριμα πραγματικα

    ReplyDelete