04/03/2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ALLEYCAT ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

To alleycat αυτό ήταν κατά γενική ομολογία το καλύτερο! Ρεκόρ συμμετοχών ξανά φτάνοντας τους 138 αναβάτες, όμορφα κοστούμια και ωραία ατμόσφαιρα.

Μας αρέσει: που η κορυφή είναι πάντα ανταγωνιστική χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια τρέχει για το γαμώτο και για την πρώτη γουλιά από την σαμπάνια, που η ουρά έρχεται πάντα χαμογελαστή και κεφάτη, που η συμμετοχή μετράει ακόμα ως η απόλυτη σουρεαλιστική ποδηλατική αθηναική εμπειρία.

Δεν μας αρέσει: που οι διάφοροι υπεύθυνοι/ security ακόμα ενοχλούνται από την θέα ποδηλάτων, που κάποιοι βλέπουν το alleycat σαν χώρο για να αποδείξουν κάτι και που η Αθήνα παραμένει ακόμα μια πόλη με μηδέν ασφάλεια για τα ποδήλατα.

Και τέλος δεν μας αρέσουν τα φασιστοειδή που μετά τους φίλους Ατενίστας έχουν αρχίσει να εισβάλουν και στα δικά μας forum (κλικ).


Το alleycat race είναι σαν τις ποδηλατοπορείες, η μέρα που τα αυτοκίνητα σταματάνε και κοιτούν τα ποδήλατα γιατί αυτά έχουν προτεραιότητα, την συγκεκριμένη μέρα την κέρδισαν με το σπαθί τους. Αν καταργούνται οι δρόμοι όταν περνάμε είναι ίσως γιατί η Βασιλίσσης Σοφίας είναι ποτάμι στην πραγματικότητα και μόνο για ένα πολύ μικρό κομμάτι της παρακμασμένης νεοελληνικής ιστορίας υπήρξε χώρος για να περνάνε αυτοκίνητα.

Ως το επόμενο...

Reclaim Public Space!

Δες φωτογραφίες από την Κυριακή εδώ.


9 comments:

  1. Βρήκα κ αυτο http://www.youtube.com/watch?v=sOmhjJ9df88

    ReplyDelete
  2. Pou pate anapoda re tsioglania!!!
    xaxaxaxa!
    ANTE K TOU XRONOU

    ReplyDelete
  3. re egw pisw apo to foivo termatisa pws vrethika 10os!!! :D tha sas paw sta dikastiria

    ReplyDelete
  4. Αυτο που προσπαθούσα να ανακοινώσω αλλά δεν μπορούσα να αρθρώσω απο την συγκίνηση ήταν πως στα 10 αλλευ που έχουν γίνει στην Αθήνα. 4 αναβάτες έχουν πάρει την Πρωτιά απο 2 φορές! Το αν μαζεύονταν στο επόμενο Άλλευ θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν κατάφερνε κάποιος να κάνει Χατ-Τρικ!

    ReplyDelete
  5. Καλα ο τυπος στο φορουμ ειναι βλακας, νταξει ... 'Θα σας πατησω με τ'αμαξι αλλα μη σας πληρωνω', τσαμπα μαγκες απο το πληκτρολογιο και καθαρη τσαμπουκαλο-μαλακια.

    απο την αλλη, αν οντως καποιοι πηγαιναν αναποδα στη Β. Σοφίας (δεν ήμουν εκεί), είναι επισης μαλακια.

    Οχι για κανεναν αλλο λογο, απλα δεν λεει να φρικαρεις και να φοβιζεις τον απεναντι οδηγο - ειναι βασικα θεμα ευγενιας.

    Οπως και γω στο ποδηλατο στραβωνω οταν στριβω πχ καπου και βλεπω αμαξι να μου ρχεται αναποδα σε μονοδρομο, δεν γουσταρω ουτε εγω νταηλικι να πηγαινω αναποδα. Μη γινομαστε καφροι, χειροτερα για ολους ειναι.


    ΥΓ - Επειδη πηγαινω αναποδα σε καποια λιγα, συγκεκριμενα δρομακια για διαφορους λογους, πηγαινω σα κοτα συνηθως αν δε βλεπω, κολλητα στο πλαι και με το ενα ποδι συνηθως, αν ερχεται αμαξι σταματαω και το σηκωνω απο πριν να καταλαβει οτι 'καταλαβαινω'. Νομιζω πως εχει διαφορα αυτο απο το να βγεις πχ σε μια λεοφωρο και να πηγαινεις χυμα αναποδα στη μεση, εξαρταται και πως το κανεις - δεν ειπα να ακολουθουμε τον ΚΟΚ θρησκευτικα, ανθρωποι ειμαστε και εχουμε μια λογικη. Ειχα δει ποδηλατη μπροστα μου να περναει ξερα ενα κοκκινο στην αλεξανδρας χωρις να προσεξει, κοκκαλωσε αμαξι που κατεβαινε με πρασινο και ειδα τον οδηγο οτι ασρπισε απο το φοβο του .. Ε, μαλακια ειναι αυτο, εκτος απο τον κινδυνο που δημιουργεις..


    Φιλικα παντα..

    ReplyDelete
  6. Αυτο που έχω να δηλώσω ειναι οτι θα σας πάω κι εγώ στα δικαστηρια.Εχω πάρει σε τρια alley cat μέρος έχω τερματησει σε δυο και ουτε μια φωτο ;Δεν ειμαι αρκετα τσογλάνι εγώ;Τσογλάνια ε τσογλάνια....¨;)maftikosonata Y.G Οι φωτο και το videaki τα σπάνε!

    ReplyDelete
  7. gia ton poytso o adreas kai o stavros.

    ReplyDelete
  8. γαμησε τα ... γενικα ειναι πεπερασμενος ο χρονος ... το γραφω 6.30 το πρωι, μετα απο γαματη νυχτα, ωραια ολα, και τελικα πιτα μεθυσμενος γυρναω απο αλλο σπιτι στο δικο μου, και στη τελευταια κατηφορα μου πεταχτηκε ενας γατης που λενε εδω στα νησια και εφυγα σε σλο-μο καπακι .. κατι στραβωσε στο ποδηλατο, αυριο θα το δω, ο γατης κυριλε τον ειδα να φευγει παντως .. κατι χτυπηματα στα χερια (τα γαντια τα ειχα στη τσαντα ο μαλακας, οπως και το κρανακι), ολα καλα..

    προσοχη μαγκες, ο χρονος οπως ειπα ειναι πεπερασμενος και καθηκον μας να κανουμε καλυτερο το κοσμο για εμας και για τα υπολοιπα εμβια οντα, οποτε οσο μπορουμε λιγοτερες μαλακιες μεθυσμενοι ειτε στη κατηφορα με τους γατηδες ειτε στη βασιλισσας σοφιας αμαλαχει ναουμε

    ΥΓ - ειμαι ο ιδιος που εγραψα το προτελευταιο σχολιο

    ReplyDelete