22/10/2010

SAVVATOVRADO STIN PISTA

Λόγω του Emergency Exit Athens που θα γίνει την άλλη Κυριακή, αποφασίσαμε να κάνουμε το καθιερωμένο ride αυτό το Σάββατο. Υπάρχει και ένας άλλος λόγος που κάνει αυτό το ride ιδιαίτερο: ο Ματιέ, ένας πολύ καλός φίλος, και εξαίσιος rider και τεχνικός αποχωρεί από την Ελλάδα μετακομίζοντας για πάντα στο Παρίσι. Το footage από το ΑΤΗ όπου τρέχει στην Πανεπιστημίου με το γκρι ποδήλατο και τη σχάρα έχουν μείνει στη ιστορία!
Οπότε βάλε τα καλά σου και έλα να πεις ένα αντίο!

3 comments:

  1. http://img246.imageshack.us/i/savvatovradostnpista.jpg/
    http://img526.imageshack.us/i/savvatovradostnpista2.jpg/

    Η διαδρομη

    ReplyDelete
  2. καλησπέρα σας. τα περισσότερα βίντεο που έχω δει με ποδηλάτες, αλλά κ οι περισσότεροι ποδηλάτες στην αθήνα που βλέπω, είναι χωρίς κράνος. υπάρχουν βέβαια κάποιες εξαιρέσεις - όπως εγω -κ ρωτάω > νομίζετε ότι σε μια πολή σαν τη αθήνα, όπου κινδυνεύεις ακόμα κ σαν πεζός να σκοτώθεις, δεν έιναι σημαντικό να προστατεύονται οι ποδηλάτες με το λίγο που μπορουν να προστατευτούν όπως είναι το κρανος, τα φώτα, ένα μπουφάν φλούο κ΄ ότι άλλο μπορεί να υπάρχει για την μέγιστη προστασία του? γιατί λοιπόν βλέπω στους δρόμους συνεχως ποδηλάτες χωρίς τα παραπανω αξεσουαρ? το θεωρούν μαγκιά να οδηγουν χωρίς αυτά -θυμιζόντας μου τους οδηγους με τα μηχανάκια κ το κράνος στο χερι, τους οδηγους αυτοκινήτων χωρις ζώνη-κ όταν γίνει το κακό να λέμε ότι φταίνει οι άλλοι!!
    σας εκτιμώ πολύ σαν ομάδα κ πιστεύω προς πρέπει να "παρασυρετε" όσους ποδηλατούν χωρίς την αναγκαία προστασία να το κάνουν...γιατί δεν οδηγουν σε απομωνομένο μέρος όπου σπάνια θα δείς κάτι που μπορεί να σε στείλει στον άλλον κόσμο
    οδηγουν στην αθήνα κ επιπλεόν δίνουν κακιά εντύπωσει στους συνανθρωπους μας εδω στην αθηνα, ότι είμαστε απερίσκεπτοι.

    ReplyDelete
  3. η επιλογή κράνους, προστατευτικών, μάσκας καυσαερίων κτλ είναι προσωπική επιλογή του καθενός.

    μερικοί φοράνε, μερικοί όχι

    δεν παρασύρουμε κανέναν σε τίποτα, όλοι είναι υπεύθυνοι για τις επιλογές τους.

    ReplyDelete