17/05/2010

ΚΟΥΡΟΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΗΣ



AΔΕΙΑ πλατεία νο.3056, αποκλειστικά φτιαγμένη για ξεκουράζουν τα μάτια τους οι αρμόδιοι του Δήμου, όση ώρα παραμένουν μποτιλιαρισμένοι στους παρακείμενους δρόμους. Όπως σε κάθε πλατεία που σέβεται τον εαυτό της, έτσι κι εδω, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνεις ποδήλατο ή να βγάλεις βόλτα το σκύλο σου. Μπορείς όμως να θαυμάσεις το έργο τέχνης, που είναι αυτό ακριβώς που έλειπε από τη καθημερινότητά σου.

Το είπανε άλλωστε και στα εγκαίνια (κλικ):
"Ίσως μια τυχαία συνάντηση με τον Κούρο Ισορροπιστή, σε αυτή εδώ την πλατεία, να είναι μια συνάντηση με τον εαυτό σας!".

Τσάμπα αναζητούσες τόσα χρόνια την αυτογνωσία στα υψίπεδα του Θιβέτ. Πέρνα μια βόλτα από Περιστέρι. Πιο πριν όμως, βγάλε την αλυσίδα από το ποδήλατό σου και δέσε μ'αυτή το σκύλο σου.

Παραδόξως στον Κούρο Ισορροπιστή επιτράπηκαν οι ρόδες, ώστε να ισορροπεί με χάρη πάνω από τα πεταμένα πλαστικά μπουκαλάκια.

4 comments:

  1. ο παχατουρίδης είναι ο νέος πρίγκηπας της δυτικής όχθης...

    ReplyDelete
  2. Ομορφο αρθρακι και εξυπνα γραμμενο- και με νοημα

    ReplyDelete
  3. Πολλοί λένε οτι ο Παχατουρίδης είναι ο άνθρωπος που εκανε το περιστέρι πιο όμορφο, ίσως, αλλά δεν έδωσε χώρο και αναπνοή στο κόσμο....εφτιαξε πλατείες που έχουν την ίδια χρησιμότητα με μια ζαρντινιέρα στο μπαλκόνι μου!!!!

    ReplyDelete
  4. ..h tasaki se podhlato

    %D


    egw kozarw tis pinakides. apagoreuontai ta skylia me podhlata. auto pianw..


    oti nanai Kouradakia

    ReplyDelete