13/11/2009

ATHENS ALLEYCAT RACE


ATHENS ALLEYCAT RACE
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 14:00
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΥΔΗ, ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
POST-RACE PARTY/ BBQ 17:00- 21:00
SIX D.O.G.S., ΑΒΡΑΜΙΩΤΟΥ 6-8
DJ action:
XRISTOS KARRAS
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΝΕΓΟΣ
ΑΙΝΙΑΣ


Θυμάστε τις Κυριακές όταν ήμασταν μικροί? Που εκτός από αθλητική Κυριακή και γκρίνια εν όψει του σχολείου της Δευτέρας είχαν οικογενειακές εξορμήσεις σε κοντινές εξοχές, επισκέψεις σε γιαγιάδες, φίλους και συγγενείς, γλυκό του κουταλιού, ανελέητο παιχνίδι, μπάλα και ποδήλατο στις αλάνες?
Και επειδή τώρα που μεγαλώσαμε δεν παίζουμε μπάλα στις αλάνες αλλά την βλέπουμε απ’ το σαλόνι, δεν επισκεπτόμαστε τη γιαγιά μας οι περισσότεροι -επειδή έχουμε να δούμε μπάλα και δεν τρώμε γλυκό του κουταλιού, η ομάδα λόκαλ/athens διοργανώνει ένα σπιτίσιο alleycat.
Αυτό σημαίνει ότι τα checkpoints θα είναι σπίτια, κανονικά σπίτια κανονικών ανθρώπων, στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και ότι το registration σου θα σφραγίσει ίσως η γιαγιά ή ο μικρός αδερφός κάποιου fellow ποδηλάτη.. που εκείνη την ώρα ίσως όντως βλέπει μπάλα ή τρώει γλυκό του κουταλιού. Και αν είσαι ευγενικός – ή ίσως να σε κεράσει κιόλας!

Alleycat Race: Η γιορτή της απελευθέρωσης από το αυτοκίνητο:
Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009
Χωρίς Χορηγό! Χωρίς Άδεια! Χωρίς Βενζίνη!
Αστικοί Ποδηλάτες Όλοι Ευπρόσδεκτοι!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Έρχεσαι στην Πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο (μεταξύ των οδών Λεωνίδου, Γιατράκου, Μυλλέρου), με το ποδηλατό σου στις 2 το μεσημέρι.
Συμβολική συμμετοχή: 3 ευρώ (για να καλυφθούν έξοδα – αφίσες, έπαθλα κτλ)

ΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ: Οδηγό Δρόμων, Κλειδαριά.

ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ: Στο τέλος θα κάνουμε Μπάρμπεκιου. Φέρε αυτό που θέλεις να ψήσεις στην εκκίνηση και θα το πάρει κάποιος από εμάς που θα το μεταφέρει στον τερματισμό και θα σε περιμένει να στο ψήσουν! Οπότε ψήσου και φέρε κάτι...

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Σημείο εκκίνησης: Πλατεία ΑυδήΜόλις κάνεις την εγγραφή θα σου δοθεί το ακριβές δρομολόγιο μαζί με το registration. Αυτό περιλαμβάνει σημεία ελέγχου (check points) από τα οποία θα πρέπει να περάσεις οπωσδήποτε προκειμένου να τερματίσεις. Σε κάθε ένα από αυτά θα σε περιμένει κάποιος/α που θα σου σφραγίσει το registration, έτσι ώστε να μπορείς να αποδείξεις ότι πέρασες από όλα τα check points.Τερματίζεις αν έχεις συλλέξει όλα τα σημεία.Η πορεία που θα επιλέξεις από το ένα check point στο επόμενο είναι δική σου επιλογή. Αρκεί μόνο να περάσεις από όλα τα σημεία. Δρόμοι, πεζόδρομοι, σκάλες, λόφοι, αλάνες, πάρκα... οποιαδήποτε διαδρομή διαλέξεις είναι επιλογή σου.

ΝΙΚΗΤΗΣ: Νικητής είναι όποιος/α τερματίσει πρώτος/η έχοντας συλλέξει όλες τις σφραγίδες από τα check points πάνω στο registration.

Οι δρόμοι μας ανήκουν!

RECLAIM PUBLIC SPACE!

Disclaimer:Δεν προτρέπεται κανένας να παραβεί τον ΚΟΚ.Κανένας άλλος δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί κατά την διάρκεια του αγώνα εκτός από τον ίδιο τον ποδηλάτη που συμμετέχει.

4 comments:

  1. Είστε θεοί!
    Δεν έχω λόγια!

    ReplyDelete
  2. ayti i fwtografia einai apaixti
    ta leme ekei

    giannis freeday

    ReplyDelete
  3. G. KARAISKAKIS ANOTHER HAPPY IDEAL BIKE RIDER

    ReplyDelete