07/10/2009

INFO UPDATE: EMERGENCY EXIT ATHENS

Εμείς: Ο καιρός την Κυριακή θα είναι με το μέρος μας (ίσως και περισσότερο απ' ότι θα θέλαμε γι' αυτό προμηθευτείτε καπέλο και ίσως ακόμα και ομπρέλα).
Εσείς: Η γλυκήτατη Ευγενία θα σας περιμένει στην πλατεία Κοτζιά στις 12:00 για να σας μεταφέρει στην σούπερ μυστική αρχαία τοποθεσία! Μαζί της θα είναι και ο παγκόσμιας φήμης εξαιρετικός τσιγγάνος σαξοφωνίστας Trajan που θα επιμεληθεί το sound installation του λεωφορείου... Μην το χάσεις!
Εσείς: Όσοι θέλεται να κάνετε πετάλι, στην προσυγκέντρωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο, Πατησσίων, 12:00 (δίπλα στο Πολυτεχνείο) θα σας περιμένει ο Γιώργος για ένα σούπερ χαλαρό ride μαζί με την βοήθεια των Αλητόγατων!

R.I.P.: Σπύρος Κλαδίτης
Ο Σπύρος ήταν ένας από εμάς, ένας αστικός ποδηλάτης. Σκοτώθηκε στη μέση της Πανεπιστημίου, αργά το βράδυ ενώ ένα τριαξονικό φορτηγό που μετέφερε παράνομα έναν οδοστρωτήρα τον χτύπησε θανάσιμα. Ο θάνατος του δεν είναι μάταιος. Δύο μέρες αργότερα ο δικός μας Espeekay χτυπήθηκε από τζιπάτο που έστριβε παράνομα στην διάβαση των πεζών της πλατείας Συντάγματος. Ο αγώνας για να παραγκωνιστούν οι αυτοκινηταράδες και οι λοιποί μίζεροι παρακμιακοί πυρήνες της νεοελληνικής πραγματικότητας συνεχίζεται!
Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα είναι να αφιερώσουμε αυτό το EMERGENCY EXIT ATHENS: στον Σπύρο...

Την Κυριακή λοιπόν....

2 comments:

  1. Μετά από ένα χρόνο θα ξανάρθω επιτέλους και γω!
    Πρέπει να προμηθευτούμε και με φαγιά και ποτά;;

    ReplyDelete
  2. ε καλό θα ήταν !
    ;)

    πικνικ: γεύσεις και εικόνες και ήχοι πάνε μαζί Anel..
    αλήθεια τώρα, είναι αρκετές οι ώρες και το φαγητό χρειάζεται για να κρατήσουμε (και να γνωριστούμε?)
    μην το παρακάνουμε με συσκευασίες και τάπερ ξερω γω.. τι λες να φέρεις εσύ?

    και τα φρουτάκια λένε!!

    ReplyDelete