17/09/2009

SAVVATOVRADO STIN PISTA

ATH "by nite" from ken adams on Vimeo.

10 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Κύριε Anonymous,
    Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, αυτό το blog δεν θα αφήσουμε να γίνει χωρος για να τσακώνεστε για μαλακίες όπως το podilates.gr!! Θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι τα ποδήλατα ΔΕΝ βρίσκονται στον ΚΟΚ και γι αυτό το λόγο δεν υποκεινται στους κυκλοφοριακούς "νόμους". Γιαυτό και τα καβαλάμε γιατί είναι ελευθερία! Όσο για τους υπόλοιπους,το λόκαλ attitude απαγορεύει ρε συ βρισίδια και αψιμαχίες. Προσπαθούμε να εμπνευσουμε ποδηλάτες να αγαπήσουν την πόλη τους. Όποιος δεν το πιάνει, πέρνει ένα τεράστιο whatever!

    ReplyDelete
  6. Εντάξει αδερφέ, δεκτό. Και σόρρυ για το θυμό που μου βγήκε στα comments, και κάποια βρισίδια που ξέφυγαν. Λάθος.

    Εγώ ένα απλό πραγμα ηθελα να πω, και το αφηνω. Δεν μπορεις στη πολη να περνας κοκκινα 'ξερα' γιατι μπορει καποιος να φοβηθει η να χτυπησει. Απλο ειναι το πραγμα. Νομιζω το καταλαβαινουν ολοι. Πανε στα βουνα, κανε κωλοτουμπες, πηγαινε με 200, οτι θες, αλλα το αλλο δεν μπορεις να το κανεις. Τελεια και παυλα.

    Και κατι τελευταιο αδερφε. Για το οτι δεν εχω δικαιωμα να φοβισω η ακομα περισσοτερο να βαλω σε κινδυνο καποιον συνανθρωπο μου, εχω δικο μου κωδικα πολυ ανωτερο απο οποιονδηποτε ΚΟΚ. Μη σου πω που τον εχω γραμμενο τον ΚΟΚ βασικα.. Αλλοιμονο αν περιμεναμε απο τους κυριλε 'νομους' να μας υπαγορευαν την συμπεριφορα μας απεναντι στους συνανθρωπους μας - ειναι θεμα πολιτισμου, ανωτερο απο οποιονδηποτε κοινωνικο νομο δικαστηριου, βουλης, ΚΟΚ και λοιπες @@...

    Αυτο ηθελα να πω, και τιποτα παραπανω.


    - Απο εναν ανωνυμο ποδηλατη.

    ReplyDelete
  7. Ε "αδερφέ" ή καλύτερα "γκαρντάση"?

    Αυτό εδω το μέρος δέν είναι για εσένα._

    Άρα...κρατάς τους "πολυτισμένους νόμους" σου για πάρτυ σου,πας και τους λες σε άλλους "ποδηλάτες" που σε νοιόθουν και σε καταλαβαίνουν,και δε χαλιέσαι κιόλα..
    Και άσε εμάς τους απολίτιστους να πηγαίνουμε όπως μας ορίζουν οι δικοί μας νόμοι.
    Αφου έτσι και αλλιώς η ουσία είναι μια... "δε πα να λες εσύ".......

    ΠΑΝΕ στην ευχή της παναγίας λοιπόν και μη το πολυκουράζεις

    Εμείς όλοι που σου απαντήσαμε είχαμε το θάρρος της γνώμης μας και υπογράψαμε την αποψη μας....αλλά απο οτι φένεται "είναι θέμα πολιτισμού" να μιλάς ΑΝΟΝΥΜΑ (του δικού σου πολιτισμού.)

    Υ.Γ Κάπου εδω το σταματάω...Αν τα σβύσει ο admin καλό θα κάνει και είμαι μαζί του!

    Αιγέας
    ΑΛΗΤΟΓΑΤΟΣ

    ReplyDelete
  8. Εγινε ρε μαγκα, μη σας ζαλιζω και με αποψεις που δεν σας αρεσουν ...

    ΝΑ στε καλα, καλες βολτες, εγω τις γουσταρω τις βολτες σας, και τα βιντεακια σας, και την ενεργεια σας, και την ολη φιλοσοφια του reclaim κλπ - το μονο που απλα λεω ειναι, λιγακι προσοχη σε εξτριμιες με τα κοκκινα, πιστεψε με αν φρικαρει κανεις και στουκαρει πουθενα, δεν θα αρεσει σε κανεναν. Και δεν ειναι ωραιο να τους φρικαρεις ετσι κι αλλιως. Απλα με κουραζουν τα νταηλικια και οι καγκουριες αυτες, ειτε τα κανουν νταλικες, ειτε τζιπακια, ειτε γιωταχηδες, ειτε ποδηλατες, ειτε πατινια, ειτε πεζοι ..

    Τεσπα, το κουρασα οντως, παω να φαω καμια μπουγατσα.

    ReplyDelete
  9. sorry admin for my previous comment but the dude just dont get it,he thinks trucks,SUVs and bikes are the same...WTF?

    ReplyDelete
  10. So it goes like this....

    Cars SHOULD stop to let us go because we cycle and believe in a different city, planet and life. WE as cyclists should make cycling in the city a life-changing experience and portray that to others inspire them to take up cycling and put a smile on their face.
    No vrisidia, we are on this together...
    No KOK, mo dishing red lights...
    OK? all happy?
    Now get out and ride...

    ReplyDelete