15/02/2011

ATHENS CARNIVAL ALLEYCAT RACE

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Καλές Τέχνες
Τι είναι τέχνη ;
Τι θα ήταν η ζωή μας χωρίς την τέχνη ;
Πως ορίζεται η τέχνη και τι αντιπροσωπεύει για τον καθένα μας;

Μήπως Τέχνη έχει όντως τα θεμέλια της στην εμπειρία και στο ταλέντο, όπως ισχυρίζονται κάποιοι ;

Αν συμφωνείς μαζί τους, επιστράτευσε όλο σου το ταλέντο (αν δεν βρίσκεις αρκετό ζήτα από τον πλησίον σου), μασκαρέψου (εσύ και το ποδήλατό σου) και χρησιμοποίησε την εμπειρία σου να ανακαλύψεις τη μοναδική διαδρομή, που έχει σχεδιασθεί αποκλειστικά για εσένα, ανάμεσα στις κρυμμένες τέχνες που υπάρχουν γύρω σου στην Αθήνα.

CARNIVAL ALLEYCAT RACE!Είσαι λόκαλ? Έλα να συμμετάσχεις στον απόλυτο ποδηλατικό σουρεαλισμό, στη γιορτή της απελευθέρωσης από το αυτοκίνητο:

Χωρίς Χορηγό! Χωρίς Άδεια! Χωρίς Βενζίνη!
ΜΟΝΟ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Έρχεσαι στο Ωδείο Αθηνών μασκαρεμένος, με το ποδηλατό σου στις 27 Φεβρουαρίου 2011, στη μια το μεσημέρι (13:00), για να πάρεις μέρος στην αποθέωση της ποδηλατικής κουλτούρας της Αθήνας.

Αν δεν το έχεις ξαναζήσει ρώτα και μάθε!

Συμβολική συμμετοχή: 2 ευρώ (για να καλυφθούν έξοδα – αφίσες, έπαθλα κτλ) 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Σημείο εκκίνησης: Ωδείο Αθηνών (Ρηγίλλης και Βασ. Γεωργίου Β’ 17-19 στη 13.00μμ.
Σημείο Τερματισμού: Quilombo (Σερβίων 10 & Λεωφόρος Αθηνών στο Μεταξουργείο)

(Η μουσική είναι η απαρχή και το τέλος)

Μόλις κάνεις την εγγραφή θα σου δοθεί το ακριβές δρομολόγιο μαζί με το registration (φόρμα συμμετοχής ελληνιστί). Αυτό περιλαμβάνει σημεία ελέγχου (check points) από τα οποία θα πρέπει να περάσεις οπωσδήποτε με την προκαθορισμένη σειρά προκειμένου να τερματίσεις. Όλα τα check points είναι γνωστά σημεία του κέντρου, σχετιζόμενα με τις καλές τέχνες. Σε κάθε ένα από αυτά θα σε περιμένει ένας «λόκαλ» τύπος/τύπισσα που θα σου σφραγίσει το registration, έτσι ώστε να μπορείς να αποδείξεις ότι πέρασες από όλα τα check points.

Τερματίζεις αν έχεις συλλέξει όλα τα σημεία.

Η πορεία που θα επιλέξεις από το ένα check point στο επόμενο είναι δική σου επιλογή. Αρκεί μόνο να περάσεις από όλα τα σημεία με τη σωστή σειρά. Δρόμοι, πεζόδρομοι, σκάλες, λόφοι, αλάνες, πάρκα... οποιαδήποτε διαδρομή διαλέξεις είναι θεμιτή.

PARTY
Μετά το ALLEYCAT RACE θα ακολουθήσει πάρτι στο Quilombo (Σερβίων 10 & Λεωφόρος Αθηνών στο Μεταξουργείο) (17.00 – 22.00).
Στο πάρτυ τερματισμού στο Quilombo , ο Espeekay θα έχει τη συνοδεία ενός άξιου μασκαρά, του General Conzou, γνωστού και ως κοντραμπασίστα τσολιά των Burger Project (κλικ).
μουσική απόλα με χωρίς τζατζίκι


Οι δρόμοι μας ανήκουν!
RECLAIM PUBLIC SPACE!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ!

Disclaimer:
Δεν προτρέπεται κανένας να παραβεί τον ΚΟΚ.
Κανένας άλλος δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί κατά την διάρκεια του αγώνα εκτός από τον ίδιο τον ποδηλάτη που συμμετέχει.
Όποιος δεν έρθει είναι φλώρος.

4 comments:

 1. ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  ReplyDelete
 2. Για την άλλη βδομάδα δείχνει βροχές και καταιγίδες...και όχι τίποτα άλλο αλλά με το αδιάβροχο δεν θα φαίνονται οι στολές!

  ReplyDelete
 3. Ντύσου Γοργόνος!

  ReplyDelete
 4. χαχαχα!

  καλή ιδέα

  ReplyDelete