28/12/2010

PLASTIC FANTASTIC

Οι κάτοικοι της Κερατέας απολαμβάνουν αυτές τις μέρες το φανταστικό προνόμιο να δοκιμάζουν πρώτοι μια γεύση των νέων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ανάμεσα στις οποίες οι πλαστικές σφαίρες και οι αντλίες νερού, πριν από το λανσάρισμά τους στην «αγορά». Γι’ αυτό ίσως τα όσα βίαια συμβαίνουν εκεί τις τελευταίες μέρες έχουν μηδενική σχεδόν κάλυψη από τα media: οι δημοσιογράφοι δεν θέλουν να μας χαλάσουν την έκπληξη που θα μας περιμένει στους δρόμους και τις πορείες μετά το θαύμα των Χριστουγέννων.

4 comments:

  1. αυτό...ξαναπες το.....

    ReplyDelete
  2. Πλαστικές σφαίρες πρωτοχρησιμοποίησαν οι μπάτσοι στα φοιτητικά 2005 και χρησιμοποιούν !σποραδικά όμως! τα τελευταία 5 χρόνια

    ReplyDelete
  3. Στην πολυ βρωμικη ιστορια των Χ.Υ.Τ.Α ο διακαης ποθος καθε κυβερνησης και τοπικου παραγοντα ηταν και ειναι να "απορροφησουν" τα κοινοτικα κονδυλια και τωρα τελευταια να αποφυγουν τα προστιμα της ευρωπαικης ενωσης. Η διαχειρηση των απορριματων με Χ.Υ.Τ.Α ειναι προ πολου ξεπερασμενη για τον απλο λογο οτι ειναι αναποτελεσματικη . Ολοι μα ΟΛΟΙ οι Χ.Υ.Τ.Α σε ελλαδα και ευρωπη κατεληξαν ή καταληγουν να ακριβοπληρωμενες χωματερες με ασχημες συνεπειες για το περιβαλλον και την υγεια . Τα παραπανω λεγονται για να αντιπαραταθουν στην μεση καναλοδιαμορφωμενη αποψη οτι οι κατοικοι ειναι υπευθυνοι που δεν βρισκεται λυση στο θεμα των σκουπιδιων επειδη δεν τα θελουν στην περιοχη τους και την ακομα πιο ανηθικη που υποστηριζει οτι οπως και να εχει καποιοι πρεπει να επωμιστουν το βαρος της διαχειρισης των απορριματων. Επειδη αυτα που γινονται στην κεραταια δεν ειναι πρωτοφανη οποιος θελει μπορει να επισκεφτει το http://xyta-lefkimis.blogspot.com/ που υπαρχει πολυ σχετικο υλικο για ενημερωση . δειτε και το βιντεακι της σελιδας .

    ReplyDelete
  4. τα έχουν πει προ καιρού μέσω αυτού του τραγουδιού...
    τα ξαναείπαν πρόσφατα και κάποιοι άλλοι...
    εξίσου υπέροχα!

    http://thevisitorsarepretty.blogspot.com/2011/01/guns-of-brixton-1981-2011.html

    ReplyDelete