13/07/2010

LILIS BROTHERS MIXTAPE


Το καλοκαιρινό mixtape έρχεται από τους Lilis Brothers, τον Δημήτρη και Παναγιώτη Λιλή. Γνωστοί σε μερικούς από τις πετυχημένες βραδιές Disco Pogo και Hats Off και την εκπομπή L.B. Radio Show στον offradio (κλικ) . Ζούν και δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας. Όσοι διαβάζουν τακτικά αυτό το blog γνωρίζουν την αμέριστη συμπαράσταση στην ανεξάρτητη τοπική δημιουργία και με αφορμή την εκκίνηση εργασιών της ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρίας των παιδιών με τιμή παρουσιάζουμε ένα αποκλειστικό mixtape.

H εταιρία λέγεται Just Gazing Records (κλικ) και η πρώτη κυκλοφορία της είναι το ντεμπούτο album του Αθηναίου παραγωγού Sillyboy με τίτλο "Played" το οποίο εισέπραξε εξαιρετικό feedback και ταυτίστηκε με τον νέο disco soul ήχο που ανθίζει αυτή την εποχή στην Νέα Υόρκη.

Όσο για το mixtape...
"τo "λόκαλ/athens" exclusive mix χωρίζετε σε 2 μέρη που στήσαμε ξεχωριστά ο ένας από τον άλλο, αλλά είχαμε κοινή κατεύθυνση. Ξέραμε ότι για αρχή θέλαμε να δώσουμε λίγο από τον αγαπημένο μας -τελευταία- New York ήχο με πιο slow, dubstep house-y, soulful & sexy κομμάτια και στο 2ο ημίωρο θέλαμε όσο είναι δυνατόν να χτίσουμε πάνω σε acid και minimal house φόρμες την ιδανική για εμάς party ατμόσφαιρα. Το tracklist περιέχει μπόλικα καινούρια κομμάτια. Έκπληξη αποτελούν ένα soul classic και ένα ολόφρεσκο και αποκλειστικό remix των Αctor One σε Sillyboy που για πρώτη φορά δοκιμάζουμε. Ελπίζουμε να απολαύσετε το mix και να έχετε μια ευχάριστη περιπέτεια στο να ανακαλύψετε τις νέες μουσικές που κρύβει."

Κατέβασε το mixtape κάνοντας κλικ εδώ.

Για να παρακολουθήσεις την δράση των Lilis Brothers κάνε κλικ εδώ.
Just Gazing Records, (κλικ).

No comments:

Post a Comment