03/02/2010

ALLEYCAT INFO UPDATE

Όλοι και όλα στη θέση τους, οι στολές ετοιμάστηκαν, τα ποδήλατα γυαλίστηκαν και ο καιρός φαίνεται ότι θα είναι μαζί μας (όχι βροχή). Οι DJs ψήνουν τις πιο καυτές υπερκομματάρες και η οργανωτική επιτροπή δεν έχει καμιά αμφιβολία:
ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!
Την ίδια μέρα με το Alleycat Race και μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας με εμάς, μια αυθόρμητη συνέλευση διαφόρων ομάδων και ανθρώπων του Μεταξουργείου αποφάσισε την διοργάνωση μιας ανεξάρτητης Καρναβαλικής πολυπολιτισμικής γιορτής. Η συμμετοχή αναμένεται μεγάλη και είναι εντελώς σούπερ το ότι θα υπάρξει ένα πάρτη στην πόλη που δεν θα φας το πόστερ της Vodafone στα μούτρα! Σε αυτό λοιπόν το πάρτη που θα έχει μορφή πορείας συμμετέχουν μουσικές, χορευτικές και θεατρικές ομάδες, ζογκλέρ, ένα αποκριάτικο άρμα, ομάδες νέων και δραστήριων πολιτών, κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής καθώς επίσης και εθελοντές. Σε αυτό το τελευταίο μπορείς να βοηθήσεις με τις ιδέες σου ή διαθέτοντας τον χρόνο σου. Στο blog της κίνησης του Μεταξουργείου (κλικ) θα βρεις τηλέφωνα και ώρες των συναντήσεων αν θες να συμμετέχεις ενεργά.
Εμείς ως ομάδα λόκαλ/athens μετά από την απονομή και την απαραίτητη ξεκούραση στο Higgs θα κατηφορίσουμε προς το Μεταξουργείο για να μπλεχτούμε στο πάρτυ. Οι πληροφορίες λένε επίσης ότι ένα checkpoint θα βρίσκεται σίγουρα στο Μεταξουργείο...


Χεϊ-Χόου, Λετς Γκόου!

Για το Metaxourgio Carnival Street Party κάνε κλικ εδώ.

No comments:

Post a Comment