29/12/2009

2009: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ


Όλα ήταν στη θέση τους:
Οι πεινασμένοι στην Αφρική. Οι ειδικοί στην τηλεόραση. Οι κακοί στη φυλακή. Οι αναρχικοί στα Εξάρχεια. Αυτοί που αποφασίζουν στη Βουλή. Τα λεφτά μας στα δάνεια. Η αστυνομία στην επόμενη γωνία. Τα σπίτια μας στις τράπεζες. Οι εχθροί μας στην Τουρκία και τη Μακεδονία. Τα πάρκινγκ μας στα πάρκα. Η ψυχαγωγία μας στα bar. Τα παιδιά μας στο σχολείο. Οι φίλοι μας στο Facebook. Η τέχνη στα μουσεία. Οι επιθυμίες μας στις διαφημίσεις. Τα δέντρα μας Χριστούγεννα στο Σύνταγμα. Η ομορφιά στα κέντρα αδυνατίσματος. O έρωτας στις 14 Φλεβάρη. Εμείς στους τέσσερεις τοίχους.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ
ΖΩΗ ΜΑΓΙΚΗ

Η αστυνομία στην Αφρική. Οι πεινασμένοι στις τράπεζες. Οι αναρχικοί στη Βουλή. Τα Εξάρχεια στην καρδιά μας. Οι κακοί στα κέντρα αδυνατίσματος. Οι φίλοι πλάι μας. Τα bar στις φυλακές. Αυτοί που αποφασίζουν στο σχολείο.Τα λεφτά μας στα πάρκα. Τα πάρκα στα πάρκινγκ τους. Οι εχθροί μας στο facebook. Οι ειδικοί στα σπίτια τους. Η τηλεόραση στα σκουπίδια. Η ψυχαγωγία στα σχολεία. Η τέχνη παντού. Οι διαφημίσεις στα μουσεία. Τα παιδιά μέσα μας.Τα μπαλέτα στους δρόμους. Ο έρωτας στην επόμενη γωνία. Τα σπίτια στα δέντρα. Τα δέντρα στους δρόμους. Η ομορφιά στους δρόμους . Οι επιθυμίες μας στους δρόμους.

Εμείς;

6 comments:

 1. ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ, ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ...ΕΞΩ! ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΤΟΙΧΟΥΣ Κ ΖΗΣΤΕ ΤΑ!

  ReplyDelete
 2. εμείς μια εδώ μια εκεί... μα πόσο συμφωνώ στο μετα ζωής μαγικής κείμενο; πόσο; hny

  ReplyDelete
 3. και εμείς όπουδήποτε μας βγάλει το πετάλι....είναι άπειρες οι επιλογές λοιπόν....

  ReplyDelete
 4. Emeis pantou, ki eseis pantou, ftasate Barcelona. Poly omorfo afto to post, Saludos.

  ReplyDelete
 5. kai sta dika mas.

  ReplyDelete