23/06/2009

ATHENS ALLEYCAT RACE

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Acqua!

Η Αθήνα είναι μια πόλη που περιτριγυρίζεται από θάλασσα. Καμιά φορά το ξεχνάμε γιατί πολλά από αυτά τα σημεία μοιάζουν περισσότερο με βιομηχανικούς χώρους, φυλακές διασκέδασης καταπατημένες εκτάσεις ή παραλίες ιδιωτικών συμφερόντων. Παρ’ όλα αυτά μας ανήκουν! Σε αυτή τη λωρίδα γης λοιπόν θα λάβει χώρα αυτό το Alleycat Race. Ένα underground σιρκουί με μπουγέλα, βουτιές, ιδρώτα και πολύ μα πολύ θάλασσα…

Προσοχή όμως! Έλα προετοιμασμένος/η. Πάρε/φόρα μαγιό, βάλε κανα εικοσάρικο στην τσέπη για την ταβέρνα μετά (θα είναι κατα κάποιο τρόπο “αναγκαστική”), ένα δεύτερο μπλουζάκι, αντηλιακό, ψάθα/παρεό, καπέλο (οπωσδήποτε) και πολλή όρεξη!
Τα υπόλοιπα άφησε τα σε εμάς!

Athens Alleycat Race: Η γιορτή της απελευθέρωσης από το αυτοκίνητο:

Κυριακή 5 Ιουλίου 2008

Χωρίς Χορηγό! Χωρίς Άδεια! Χωρίς Βενζίνη!
Αστικοί Ποδηλάτες Όλοι Ευπρόσδεκτοι!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Έρχεσαι στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών, Μετς (Τριβωνιανού και Αναπαύσεως) με το ποδηλατό σου την 5η Ιουλίου 2009, στις έντεκα το πρωί (11.00), για να πάρεις μέρος στην αποθέωση της ποδηλατικής κουλτούρας της Αθήνας.
Συμβολική συμμετοχή: 3 ευρώ (για να καλυφθούν έξοδα – αφίσες, έπαθλα κτλ)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Σημείο εκκίνησης: 1ο Νεκροταφείο Αθηνών, Μετς στις 11:00 το πρωί.
Μόλις κάνεις την εγγραφή θα σου δοθεί το ακριβές δρομολόγιο μαζί με το registration (φόρμα συμμετοχής ελληνιστή). Αυτό περιλαμβάνει σημεία ελέγχου (check points) από τα οποία θα πρέπει να περάσεις οπωσδήποτε με την προκαθορισμένη σειρά προκειμένου να τερματίσεις. Σε κάθε ένα από αυτά θα σε περιμένει ένας «λόκαλ» τύπος/τύπισσα που θα σου σφραγίσει το registration, έτσι ώστε να μπορείς να αποδείξεις ότι πέρασες από όλα τα check points.
Τερματίζεις αν έχεις συλλέξει όλα τα σημεία.
Η πορεία που θα επιλέξεις από το ένα check point στο επόμενο είναι δική σου επιλογή. Αρκεί μόνο να περάσεις από όλα τα σημεία με τη σωστή σειρά.
Δρόμοι, πεζόδρομοι, σκάλες, λόφοι, αλάνες, πάρκα... οποιαδήποτε διαδρομή διαλέξεις είναι επιλογή σου.

ΝΙΚΗΤΗΣ
Νικητής είναι όποιος/α τερματίσει πρώτος/η έχοντας συλλέξει όλες τις σφραγίδες από τα check points πάνω στο registration.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Σε αυτό το ALLEYCAT μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσει το γνωστό παραδοσιακό ελληνικό taverning! Ούζο, μεζές, θάλασσα και ίσως διαγωνισμός Footdown. Έλα προετοιμαζμένος/η. Επίσης υπολόγισε ότι θα βρίσκεσαι μαζί μας μέχρι περίπου το βράδυ. Δεν μπορούμε να σου πούμε ακριβώς γιατί και πως αλλά θα είναι σουπέρμπ! Εμπιστεύσου μας!


Οι δρόμοι μας ανήκουν!
RECLAIM PUBLIC SPACE!

Disclaimer:
Δεν προτρέπεται κανένας να παραβεί τον ΚΟΚ.
Κανένας άλλος δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί κατα την διάρκεια του αγώνα εκτός από τον ίδιο τον ποδηλάτη που συμμετέχει.
Αυτή η δράση δεν είναι μέρος της Athens Biennale Heaven. Είναι μέρος της δικιά σου Heaven!

2 comments: