26/03/2009

WWF/ OPTIMO/ BIOS 27-28/3

Tο θρυλικό ντούο της Γλασκώβης Optimo (J.D. Twitch & J.G. Wilkes) θα κάνουν μια σπάνια εμφάνιση στο DISCO POGO @ Bios (Πειραιώς 85) αυτή την Παρασκευή 27 Μαρτίου. Είναι η πρώτη φορά που οι Οptimo θα παίξουν μαζί στην Αθήνα και δεν πρέπει να τους χάσεις. Για όσους δεν τους γνωρίζουν οι Optimo είναι ένα από τα πιο αυθεντικά και πρωτοπόρα club παγκοσμίως και ένας πολύ σημαντικός λόγος γιατί η Γλασκώβη θεωρείτε πόλη-φωτιά όσον αφορά τη μουσική. Πήγαινε στο http://www.optimo.co.uk/ και κατέβασε κάποιο από τα mix για να μπεις στο κλίμα. Διάβασε τη συνέντευξη που έδωσαν στο blog των flesh gordon εδώ.

Και μια και μιλάμε για κλίμα, την επόμενη μέρα το Σάββατο 28/3 ως μέρος της καμπάνιας της WWF "60 λεπτά", στο BIOS πάλι θα γίνει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πειράματα που έχουν σχέση με την κλιματική αλλαγή του πλανήτη. Για ένα ολόκληρο event το BIOS συνθέτει μια άκρως οικολογική βραδιά σβήνοντας όχι μόνο τα φώτα αλλά και τους ηλεκτρονικούς ήχους.
Ονόματα από την ανεξάρτητη ελληνική σκηνή παίζουν χωρίς καθόλου ηλεκτρικό ρεύμα (unplugged) για ένα ολόκληρο βράδυ υπό το φως των κεριών. Ανάμεσα από τις συναυλίες θα γίνονται dj sets με αμερικάνικους δίσκους twist και κλασσική μουσική από κουρδιστούς φωνογράφους (phonograph sets). Τον φωτισμό και ένα φιλόδοξο light installation έχει επιμεληθεί ο "δικός μας" Glasshopper, ένας από τους κινηματογραφιστές του Carnival Alleycat Race. Να είσαι εκεί!

line up: The Boy, Bolek, Felizol, Palindrome (Modrec), Callas & Callassetes, Zebra Tracks, Lumiere Brother, Wild Honey, Lolek, Ottomo, TimosV (Mimosa's Dream), Monika, Exposed by Observers, Lepaz

1 comment:

  1. Άσχετο αλλά τους πέτυχα στη Μαβίλη το πρωί όπου τρώγανε το αγνό παραδοσιακό μας "βρώμικο". Κ περάσαμε μαζί το πιο γρήγορο ξημέρωμα της πόλης περί τις 6 παρά κ μια μέρα πριν αλλάξει η ώρα κ γίνει πιο λογικό το ξημέρωμα!
    Δεν κατάφερα να περάσω δυστυχώς από bios, κ44 τη βγάλαμε στους urbantropicalia.

    ReplyDelete