02/07/2009

INFO UPDATE

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το race της Κυριακής:
1. Το race θα γίνει όπως ξέρεις ντάλα μεσημέρι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω απ΄ ότι συνήθως.
2. Φόρα οπωσδήποτε καπέλο. Πάρε νερό μαζί σου και βρέξε το καπέλο. Βοηθάει. Αν νομίζεις ότι το race είναι λίγο δύσκολο για σένα μπορείς να παραβλέψεις κάποια checkpoint και να μας συναντήσεις στον τερματισμό. Μην ξεχνάς: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!
3. Το σιρκουί καταλήγει στη θάλασσα. Φόρα μαγιό και πάρε μαζί σου ψάθα, αντηλιακό κτλ (ξέρεις εσύ).
4. Σε αυτό το race το σενάριο είναι λίγο διαφορετικό. Υπολόγισε λοιπόν ότι θα ξοδέψεις σχεδόν όλη την ήμερα στο race. Επιστροφή το βράδυ.
5. Είμαστε περήφανοι και είναι τιμή μας που για πρώτη φορά μετά από τόσα alleycat races θα έχουμε απ ότι φαίνεται έναν αναβάτη καλεσμένο από το εξωτερικό. Το όνομα του είναι David Trimble και έρχεται από τη Νέα Υόρκη. Είναι στην οργανωτική ομάδα ενός από τα πιο απαιτητικά underground races της πόλης του Red Hook Criterium (κλικ) και (κλικ). Ο David θα έρθει αποφασισμένος, θέλει να τρέξει και μας είπε ότι η κίνηση, το καυσαέριο και το χάος της Αθήνας δεν τον φοβίζει… Να σε δούμε γρίνγκο!?
6. Αν και το alleycat race προσπαθεί πάντοτε να μην υποβάλλει τους αναβάτες σε έξοδα, σε αυτό το δεν μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Οπότε θα χρειαστείς περίπου 18 ευρώ για την μικρή κρουαζιέρα που έχουμε ετοιμάσει. Επίσης θα χρειαστείς και μερικά χρήματα για την ταβέρνα μετά τον τερματισμό.

Σε περιμένουμε λοιπόν στην εκκίνηση, 1ο Νεκροταφείο Αθηνών, ΜΕΤΣ, 11:00 πμ.

No comments:

Post a Comment